Τα Desktops σας στο Cloud

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν την ασφάλεια, την ευελιξία και την ευκολία στην πρόσβαση, η Atrotech σχεδίασε την υπηρεσία της Virtual Desktop. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στα αρχεία και τις εφαρμογές των desktop υπολογιστών τους από οποιοδήποτε σημείο και μέσω οποιασδήποτε συσκευής επιθυμούν. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υποδομή λειτουργεί από κεντρικό σημείο το οποίο βρίσκεται σε εξοπλισμό εντός πολλαπλών data centers, παρέχει την απαιτούμενη διασφάλιση ως προς τη φύλαξη τους. Επιπρόσθετα ο enterprise grade εξοπλισμός ασφάλειας δικτύων των data centers, αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα συστήματα της επιχείρησης.

Με την υπηρεσία Virtual Desktop δεν απαιτείται να αγοράσετε hardware ώστε να λειτουργήσετε τα desktop εντός της επιχείρησης σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τους πόρους του κάθε desktop και να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές σας κεντρικά, ώστε με τον προσδιορισμό των αντίστοιχων δικαιωμάτων, οι χρήστες σας να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν.

Δεν απαιτείται αγορά hardware από την επιχείρηση - δεν υπάρχει μεγάλο αρχικό κόστος κτήσης των desktops


Δυνατότητα γρήγορης εγκατάστασης εφαρμογών - η εγκατάσταση πραγματοποιείται μια φορά κεντρικά στο σύστημα


Ασφάλεια των δεδομένων σας μέσω Enterprise Grade Firewalls εντός των Data Centers


Δυνατότητα για SSD δίσκους αποθήκευσης


Δυνατότητα για διαχείριση του Active Directory των χρηστών σας και διασύνδεση με υφιστάμενο Active Directory της επιχείρησης σας


Μετατρέπετε το CAPEX σε OPEX - πληρώνετε μόνο για τους πόρους που χρησιμοποιείτε και για το διάστημα που τους χρησιμοποιείτε (μοντέλο Pay-as-you-go)


Άμεση επέκταση των πόρων των desktops σας καθώς και προσθήκη νέων desktops


Κρυπτογράφηση των δεδομένων σας εντός των Desktops


Προστασία από ιούς και λοιπά κακόβουλα λογισμικά


Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε τη λύση για την επιχείρησή σας