ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Internet Access / IP Transit

Η διασύνδεση με το Internet είναι από τα απαραίτητα στοιχεία για την σωστή λειτουργία της επιχείρησης σας. Η Atrotech μπορεί να την κάνει αδιάλειπτη, γρήγορη, σταθερή και με εφεδρεία παρόχων. Επιτυγχάνει χαμηλούς χρόνους απόκρισης (RTD) τόσο σε εθνικό επίπεδο (GRIX – Internet Exchange της Ελλάδος) όσο και σε διεθνές. Μέσω συνεργατών, διαθέτει διασύνδεση με πολλαπλούς παρόχους για ανταλλαγή διεθνούς κίνησης δεδομένων.

Καθώς διανύουμε την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, το Internet αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη. Η Atrotech φροντίζει να σας διασφαλίζει ικανοποιητική χωρητικότητα ως τη βασική υπηρεσία Internet Access (Θύρες πρόσβασης 100Mbps – unlimited traffic/shared bandwidth). Με τον τρόπο αυτόν δεν θα σας απασχολεί πλέον το όριο της σύνδεσης σας. Θα εστιάσετε μόνο στον τρόπο για να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας. Η δημιουργία μεγαλύτερης ροής δεδομένων από και προς τα συστήματα σας, δεν θα είναι πρόβλημα.

Η υπηρεσία μπορεί να παραδοθεί εντός των κόμβων μας αλλά και στις εγκαταστάσεις σας. Όπου και αν παραδοθεί η υπηρεσία, η ασφάλεια έναντι των ολοένα αυξανόμενων κακόβουλων επιθέσεων είναι προτεραιότητα. Για τις υπηρεσίες Internet Access/ IP transit, η Atrotech παρέχει πολυεπίπεδη προστασία. Με χρήση next gen firewalling σε συνδυασμό στο Endpoint Security, διασφαλίζει να μη πληγεί η λειτουργία σας από τις επιθέσεις.

  • Θύρες πρόσβασης 100Mbps – unlimited traffic/shared bandwidth
  • Πολυεπίπεδη προστασία κατά κακόβουλων επιθέσεων
  • Δυνατότητα διασύνδεσης μέσω πρωτοκόλλου BGP
  • ΙPv4/IPv6 ready
  • Θύρες πρόσβασης προκαθορισμένης εγγυημένης χωρητικότητας (Flat ports 1Μbps έως 10Gbps)
  • Παροχή static IP διευθύνσεων
  • Άμεση τεχνική υποστήριξη (24x7/365) από εξειδικευμένους μηχανικούς του NOC της Atrotech

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε τη λύση για την επιχείρησή σας.